És la casa de la carretera Nova núm. 84, que va de la Carretera Nova al carrer del Sol.
Descripció: És una de les cases més grans i senyorials de la Carretera Nova. No en sabem l'antiguitat, però no pot ser més antiga de l'any 1864 que es va inaugurar la carretera Nova. Té un pati a la banda esquerra de la façana que queda tancat per un barri de ferro. A l'any 1975, si va construir una habitatge al costat esquerre del patí, que té el núm. 88.
Història: El nom és perquè l'amo es deia Pere Paytuví Calls casat amb l'Antonia Rafart Riera. En Pere era procurador de can Valls i per aquest motiu va canalitzar una part de l'aigua de la font del Forn fins a casa seva, per tenir aigua directa de mina. En aquell moment el Pla del Forn encara era propietat de can Valls.
L'últim Paytuví que hi va viure va ser un germà d'en Pere, en Joan Paytuvi Calls, conegut popularment pel nom del "Barretet", ja que sempre duia barret. També es cuidava de les propietats de can Valls, entre les quals, can Vilar, la Casa Nova, can Puigdemir, i el pla del Forn.
En Joan va ser alcalde de Vallgorguina 1906-1912 i també havia estat jutge de Pau. Era casat amb la Sra. Josefa de Sierra Blazquez i tenia dos fills, la Isabel i en Carles. Quan era alcalde l'any 1906, va visitar el nostre poble el Cardenal Caserna, i el 1908 es va aconseguir un carter pel poble que seria en Josep Gras Lleonart. L'any 1911 una ordre del governador Civil, mana que hi hagi més higiene al poble, es fa tancar el pou d'en Bernat per no ser potable i es fan treuen els femers de davant de les cases del carrer. També s'ordena que s'emblanquinin les façanes regularment.
Una vegada que passaren per Vallgorguina cap al Maresme, els reis d'Espanya Alfons XIII, que estiuejaven moltes vegades a can Valls, per l'amistat que tenien, amb en Joan Paytuví varen parar i entrar al menjador d'aquesta casa, per beure un got d'aigua.
Aquesta casa va ser comprada l'any 1958, per en Josep Palomé Massó, que era casat amb la Josepa Alomà Reverter, i tenien un fill que es deia Antoni Aquesta gent fins llavors vivien a can Nonell del Sot, i varen baixar a viure al poble. A partir d'aquell moment també s'ha conegut amb el nom de can Nonell i més tard per ca la Conxita, la dona de la casa.
L'Antoni Palomé Alomà es va casar amb la Conxita Planas Plana i van tenir dues filles la Montserrat i la Marta.
L'Antoni es dedicava molt a fer de negociant de llenyes. A més també tenien vaques i cuidaven les terres que hi havia a can Nonell del Sot, feien pallers i tenia una peça al sot de l'Aulet i una vinya. Feia transports de llenya del bosc, i anava a llaurar a altres cases amb el cavall.
L'any 1972 en una habitació del costat de l'entrada de la casa la Montserrat filla gran de l'Antoni i la Conxita va obrir una perruqueria on hi ha treballat fins a l'any 2020.
Per unes escriptures antigues que es conserven sabem que el nom antic d'aquesta casa era can Boleya.
L'Antoni i la seva filla Marta, van ser socis fundadors de l'Associació Cultural Vallgorguina l'any 1981.